Ocet jabłkowy 0,5l, prawdziwie domowy (Szklana butelka)

Nowy produkt

Ocet jabłkowy 0,5l - niepasteryzowany, robiony z całych jabłek, od 18 lat prawdziwie domowym sposobem.



WYSYŁKA W SZKLANEJ BUTELCE!

Więcej szczegółów

39 Przedmioty

9,99 zł brutto

Dodaj do listy życzeń

Więcej informacji

PRZEDMIOT SPRZEDAŻY:

Przedmiotem sprzedaży jest 0,5 litra octu jabłkowego, niepasteryzowanego, naturalnie mętnego, dojrzałego 08.11.2018 roku. SPRZEDAWANEGO W SZKLANEJ BUTELCE!

OPIS PRODUKTU:

Dzisiaj dużo się mówi o occie jabłkowym. Jest to przyprawa, która leczy i pomaga utrzymać zgrabną sylwetkę ale tylko wtedy, kiedy jest to ocet robiony prawdziwie domowym sposobem.

18 lat temu, moja mama natrafiła na stary przepis na zrobienie octu jabłkowego. Mama wtedy miała problemy z żelazem i hemoglobiną. Przeczytała o tym, że ocet jabłkowy pomaga na takie rzeczy i spróbowała go zrobić. Mama regularnie zaczęła pić ten ocet rano przed śniadaniem i kiedy zrobiła sobie wyniki, lekarz nie mógł uwierzyć w to co zobaczył. Wyniki miała idealne!

Od tamtej pory ocet jabłkowy produkujemy systematycznie, a po namowie wielu osób postanowiliśmy rozszerzyć produkcję i oferować go innym ludziom.   

Do produkcji mojego octu jabłkowego używane są CAŁE JABŁKA, które pochodzą z mojego sadu oraz od sąsiadów i znajomych z pewnych źródeł. Wśród moich drzew w sadzie stoją ule z pszczołami, widoczne na zdjęciu głównym w tle.

Ocet jabłkowy produkowany z całych jabłek (a nie ze skórek) zawiera o wiele więcej wapnia, fosforu, potasu oraz innych minerałów i leczniczych substancji organicznych. Do produkcji takiego octu używa się znacznie mniej cukru i wody niż w przypadku octu wyrabianego z samych skórek. Ocet taki ma piękną barwę i niezwykły bukiet, a kwasowość wynosi 2-4% w zależności od pory roku i gatunku jabłek.

Mój ocet jabłkowy nie ma daty ważności. Tak samo jak wino, mydło czy np tytoń - im stoi dłużej tym jest lepszy.

Posiadam już wiele pozytywnych komentarzy dotyczących mojego octu jabłkowego.

SKŁAD OCTU:

Składniki w moim occie, potrzebne do jego zrobienia to: 

- całe jabłka,

- woda,

- cukier,

- skórka chleba razowego. 

Na litr mojego octu jabłkowego przypada 0,8 kg kilograma całych jabłek!

Żeby zrobić ocet jabłkowy w domu, trzeba poświęcić mu minimum 3 miesiące. Po tym czasie nadaje się do spożycia.

W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt.

Opinie

Oceń 
2018-08-11

Ocet

Ocet rewelacja - najlepszy. Kupuję systematycznie od lat.

    Oceń 
    2018-04-29

    Ocet Jabłkowy

    Napiszę krótko bo nie ma co się tu rozpisywać,jak dla mnie to nie widzę innego octu,można się pokusić o ocet z różnymi dodatkami typu miód itp.ale jeśli ktoś ceni sobie oryginalność to nie ma co eksperymentować...

      Oceń 
      2018-03-22

      Najlepszy

      Bardzo smaczny, delikatny ocet, czuć, że domowy :)

        Oceń 
        2018-01-14

        Super ocet jabłkowy

        Kupowałem ocet w różnych miejscach, ale dopiero ten mi pomógł. Polecam wszystkim

          Napisz opinię

          Ocet jabłkowy 0,5l, prawdziwie domowy (Szklana butelka)

          Ocet jabłkowy 0,5l, prawdziwie domowy (Szklana butelka)

          Ocet jabłkowy 0,5l - niepasteryzowany, robiony z całych jabłek, od 18 lat prawdziwie domowym sposobem.



          WYSYŁKA W SZKLANEJ BUTELCE!